Добар Адвокат е тој што ќе го добие предметот. Најдобар е тој што ќе направи да нема предмет


„Со младите ентузијасти, адвокатите Филип Чичевалиев и Илија Илијовски, кои што веќе четири години успешно го водат своето адвокатско друштво, разговаравме за тоа што значи да се биде млад претприемач, да се има бизнис во сферата на адвокатурата, за тоа како го градат нивниот бренд и кои се вештините кои ги користат за да привлечат клиенти и да бидат препознатливи на пазарот во Македонија.“

Целото интервју можете да го погледнете тука

Uncategorized @mk

Leave a Reply

Your email address will not be published.