Драги клиенти, 

Го основавме Адвокатското друштво Чичевалиев и Илијовски со единствена цел – да обезбеди квалитетни правни услуги на сите наши клиенти. Во нашето друштво Вие секогаш ќе најдете поддршка и безбедна средина како и посветен тим спремен да ви помогне во сите ваши потфати.
Ние го поддржуваме отворениот пристап кон нашите клиенти преку обезбедување на лично внимание и индивидуален пристап кон секое прашање што може да произлезе во вашиот приватен или деловен живот.

“Сите луѓе се еднакви пред законот.

Добриот адвокат е она што ја прави разликата”.

Ние силно веруваме во градењето на врски со нашите клиенти, врски кои се негуваат преку грижа, одговорност и посветеност.

Пред се нашето друштво ги цени Етиката и Интегритетот, доблести кои ние во целост ги применуваме во нашиот професионален и деловен живот.

Срдечни поздрави

Филип Чичевалиев & Илија Илијовски