admin

Адвокат Филип Чичевалиев: Заштитата на правниот интерес и слободниот избор е мојот идеал – Нема правна држава без правна сигурност!

За правото вели дека е една од најзначајните цивилизациски придобивки со културолошки развој од античките облици на организација до модерното право, а за адвокатурата дека е врв на ... Read More

Добар Адвокат е тој што ќе го добие предметот. Најдобар е тој што ќе направи да нема предмет

„Со младите ентузијасти, адвокатите Филип Чичевалиев и Илија Илијовски, кои што веќе четири години успешно го водат своето адвокатско друштво, разговаравме за тоа што значи да се биде млад претприемач, да се ... Read More